Ny karriere

Unik mulighed som selvstændig

– ejervirksomhed til salg

Har du lyst til at overtage en velkonsolideret, internetbaseret virksomhed med stabilt overskud, og har du evnerne og energien til at videreudvikle et gennemprøvet koncept? Så er her en unik mulighed for at starte eller udvide en selvstændig karriere.

Virksomheden er en godt positioneret medievirksomhed med en fast kundeportefølje i Region Syddanmark. Virksomheden tilgodeser et stigende behov blandt sine faste kunder og er en stærk lokal aktør i regionen.

Da virksomheden er 100% internetbaseret er din geografiske placering ikke afgørende. Kunderne er dog primært i Region Syddanmark.

Din profil er kendetegnet ved en stærk BtB salgsbaggrund og lyst og evne til at udnytte det potentiale, der ligger i virksomheden.

Udgangspunktet er et stabilt overskud gennem mange år samt det faktum, at driftsomkostningerne er faste og uafhængige af omsætningen. En øget salgsindsats vil derfor kunne aflæses direkte på bundlinjen.  

Den løbende drift forudsætter ikke dybere IT-kendskab, da IT-systemet er etableret, gennemprøvet og 100% vedligeholdelsesfrit. Der er fuld ekstern support på IT-systemet, ligesom nuværende ejer tilbyder en supportperiode på forretningen.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Søren Vogelius, Vogelius human relations, e-mail ssv@hr-vogelius.dk eller på mobil 30 52 58 80.

Kontaktoplysninger

  • Vogelius human relations
  • Kirkegårdsvej 47
    DK-6300 Gråsten

  • Telefon: +45 30 52 58 80
  • Email: ssv@hr-vogelius.dk
 

Sociale links